Salut la toata lumea! Numele meu este Razvan si de 2 sapt sunt proprietarul unui Seat Leon 1.6/102 cp, candy white, + pachetul Sport Limited si Audio 2. Pana acum numai cuvinte de lauda despre masina.Motorul,desi destul de micut, este suficent deocamdata pentru mine si isi face treaba bine.In curbe se tine bine chiar si la viteze mai maricele.Consumul mi se pare putin cam mare dar pun asta pe seama rodajului.In rest ce pot sa zic...ne vedem la intalniri in Timisoara in caz ca se mai organizeaza.
Cateva poze...scuzati calitatea ( sunt facute cu telefonul ):
bine ai venit in club! vezi ca mai avem ceva colegi din timisoara, arad, care sunt nerabdatori sa faca o intalnire! vezi la topicul de intalniri!
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!! Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ... Opel Astra GSI Ceasuri Barbatesti de de Dama http://www.casaceasurilor.ro
Ms de urari! si voua va urez cat mai multi km fara incidente. am o intrebare la voi si anume daca stiti cumva in tm unde pot pune si eu folie pe geamuri?
Ms de urari! si voua va urez cat mai multi km fara incidente. am o intrebare la voi si anume daca stiti cumva in tm unde pot pune si eu folie pe geamuri?
Vezi la bazar !
Mercedes Benz A-Class 180 - 2015 Land Rover Freelander 2 /2.2/ 160cp Ex ; Seat Leon 1.6 102 cp