A sosit vremea sa punem si cauciucurile de iarna! Pe mine ma intereseaza Debica Frigo...Partea proasta e ca nu gasesc de 195/55/15...nu au!!! Pot sa pun masina 195/60 sau 65/15? Din astea au!
195/55/15 ar fi dimensiunile normale din certificat!
Am fost la reprezentanta si am intrebat la Service. Si tipul de acolo m-a sfatuit sa nu pun alte dimensiuni, mai ales de alta inaltime, ca se modifica aerodinamica masinii! Interesant!
eu sunt la al doilea seat si mereu am avut cauciucuri all season montate pe masini direct din fabrica...si tu cred ca ai la fel
Seat Ibiza 1.4 16V 86 CP
În jurul nostru se afla unii oameni care îsi traiesc viata parca numai cu singurul scop de a ajunge la capatul ei. NU Viteza ucide!!! INCONSTIENTA, PROSTIA, LIPSA DE EXPERIENTA, NEATENTIA, TERIBILISMUL ucide! http://www.youtube.com/watch?v=m5fsEHeZ1I4
Unde ai gasit Michelin Alpin pe dimensiunile 195 / 55 / R15? Si mai important, la ce pret?
Eu am gasi cu greu Vredestein Snowtrack 2 (379 ron) si Goodyear ULTRA GRIP Performance (396 ron). Mi se pare foarte mult sa dau 1600 ron pe 4 anvelope...
Ce ma sfatuiesti?
Thx, Dan
Dan __________________________________________________________________ SEAT Ibiza Reference 1.4 85 CP, 2007
Eu am pus pe ibiza 185/60 R15 Abaterea fata de 195/55 R15 e foarte mica. Nu imi atinge nicaieri, si nici nu se simte vreo schimbare la franare, directie, dinamica, etc.