Vlad: si eu am aceleasi cauciucuri...franarea este mai putin eficienta, si pe umed aluneca ca naiba, dar cred ca isi fac treaba pe zapada! take care!!!
Nici anul acesta nu m-am oprit : urmeaza sa imi pun bara de rigidizare,etrieri vopsiti verde ca sa mearga cu placutele greenstuf si evacuare cap-coada.
Tu esti "turbo". El e posibil sa piarda putere si sa castige sunet infernal,fiind un motor mic. Incearca tns cu evacuarea,dar nu iti face cu diametru monstru.
Leon Cupra Mk2 - Stage 2 | EvoMS Intake | Custom exhaust (3") | H&R Street Performance SS Coilover | Sachs clutch | RS4 FPR |
M-am lasat pagubash cu traseul.IN schimb luni acum imi fac un remap . Si acum poze cu etrierii verzi vopsiti si tamburi vopsiti in culoarea masinii.Ce parere aveti??Sincer vorbind.
Ce de treba ai avut aseara se vad ok, la tamburi oricum e mai putin sesizabila vopseaua. Dar acum serios prietena ta ce a zis cand tu la zece si ceva seara vopseai etrierii
Opel Vectra 1.6 101 Cp Hatchback Think global,not local!
Astazi am fost de dimineata la TCM Turbo ca sa-mi resoftez masina.Misiune Indeplinita.Masina trage mult mai bine,consum mai scazut iar limitarea nu mai este la 6000 rpm ci la 6300rpm.Sunt multumit per total.
ba, sa fie intr-un ceas bun, acuma poti si tu sa spui ca intr-adevar ai PESTE 70 de cai!!!
sa mergi bine si sa ai grija de acuma, ca o sa traga masina prea tare...si sa nu o pierzi pe curbe....de abia astept sa vina vara sa te iau la o alergatura pe cheia....daca nu mergi te bat...daca te duci in santz, te bat iar.....