Club SEAT Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcii SEAT

 
arthas48
Subiect Autor
Mesaje: 43
Membru din: 27 Oct 2012, 01:55

a murit bordul

03 Oct 2013, 14:53

Salut, din start vreau s spun ca am rezolvat problema ,nu stiu daca a mai avut cinev problema asta dar vreau sao postez poate o mai intampina cineva, a fost de la gropi la mine.

Brusc fara sa a anunte in mers, mi-a murit bordul, doar bordul, si inclusiv motorul, muzica mrrgea, farurile si clima ink mergeau dar nu mai puteam pune contactu, nu s mai aprindea bordul knd o faceam, dupa cva timp reuseam sa o pornesc iar pentru k in urmatoarele 5 min sa se opreasca din nou, a facut asa constant.A doua zi am dus-o la un service, unul mic in aparatori, un mecanic pe kre il cunosc.A conectat acel aparat pentru a citi erorile (vag-com daca nu ma insel, corectatima) si ii aparea o eroare de la un releu, dupa 45 de min d investigat si cautat si dat telefoane, am dat o palma mai tare in bord, sub volan in stanga unde se afla acel panou electric si brusc a pornit bordul, am mai lovit odata si sa oprit din nou, am realizat k e de acolo si am demontat acel panou pana am gasit o mufa slabita, nu stricata, doar slabita, cum nimeni na umblat acolo vreodata, am dedus ca e posibil s fie de la gropi.

Sper sa fie de ajutor vreodata cuiva, multumesc.
 
markoxxl
Mesaje: 1
Membru din: 03 Oct 2013, 19:02

Re: a murit bordul

03 Oct 2013, 19:07

si eu am un seat cordoba mi-a fost atinsa in a ripa stanga am facuto dar cand sa pornesc nu mi se aprinde bordul.am schimbat bateria dar nimic ,stie careva care-i problema.mai multi imi zic k nu am masa pusa undeva sa fie asta problema??
 
arthas48
Subiect Autor
Mesaje: 43
Membru din: 27 Oct 2012, 01:55

Re: a murit bordul

04 Oct 2013, 16:41

Iti merge sistemul audio si luminile si toate celelalte lucruri electrice? Dak da, nu e de la baterie si dk doar bordue mort cum am spus eu mai sus, e posibil s fie de acolo de unde a fost atinsa in stanga de la acell panou.

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori