La 3000 euro fi fericit daca vasesti una din 2002 in stare acceptabila.. mai bne uitete pe autovit dupa leon 1m 2001-2003 neinmatriculate mai gasesti pe la 2700-3000 plus taxa 300euro
Pai cand pui intrebari,punele clar,noi de unde sa stim ce inseamna pt tine un an cat mai nou,poate daca iti recomandam o masina din 2001 poate ti se parea veche Simplu puteai sa zici ca te intereseaza o masina din anul de ex 2004-2008,era greu?
Nu am o idee batuta in cuie cu referire la an. Sa presupunem ca as avea 2 oferte: un Ibiza din 2002 si unul din 2006.Desigur ca interesul mai mare l-as avea pentru cel din urma. Dar totodata, cat de ingrijita e masina conteaza. Sa presupunem ca cea mai noua nu a fost ingrijita corespunzator si ar necesita investitii ulterioare usturatoare. In acest caz, anul nu ar mai conta asa mult.
off/ Ca tot veni vorba de corectitudine, claritate in exprimare: pune-le*
Nu il mai luati pe baiat peste picior ca stie ce zice . Astea sunt preturile Eu saptamana trecuta am luat Seat Ibiza 1.4 16v 75cp 4 usi an 2004 sub 3000iuro . Arata impecabil, merge impecabil, nu bate nimic doar ca face figuri butonul de geam in partea soferului si miroase a scrumiera In rest este perfect scazand niste zgarieturi.
Daca vrei ma gandesc sa ti-l vand
Noi lenesii tre sa mergem in rai ori vine cineva dupa noi?
Da nu la luat nimeni peste picior,dar nu a dat date exacte,si asa merg preturile,2002-2004 3000 de euro,dar ia i-ati o ibiza din 2008 cu ceva dotari ia vezi tot 3000 de euro dai?
Greenu..ai luat-o la banii aia pt ca este neinmatriculata..spre exemplu un 6L facelift 2006-2008 f. Rar sa gasesti sub 4000 euro...sau poate cu multe probleme..in fine, spor la cumparat si nu te grabi..