Sunt proaspat posesor al unui Leon 1M 1.6 16v,cod motor BCB,anul 2006.Masina am luat-o la 54.000 km de la cineva care teoretic folosea masina doar pentru excursiile in afara tarii aici avand masina de serviciu.Masina este luata in leasing din Romania.Am fost cu ea la Porsche Pipera la cineva si mi-a zis ca masina este ceea ce spune vanzatorul.Am cateva dubii si as vrea sa vad daca ma puteti lamurii:
Volanul nu este tocit in zonele laterale unde presupun ca majoritatea tin mainile dar este ros in partea superioara (pare copt)
Nuca de la schimbator arata bine insa husa se decojeste destul de tare (este o pielita subtire )
La service mi-au spus ca are bucsele crapate
Atunci cand accelerez schimbatorul se deplaseaza cam 2-3 cm si intra putin mai greu in treapta a-2a adica trebuie tinut levierul putin apasat dupa ce trece prin punctul mort
In cartea service ultima revizie apare in 2011 si el spunea ca a mai facut una dar nu este trecuta in carte (ar avea de ce sa faca treaba asta?)
Are ceva "greirasi" care mi se par cam ciudati la km astia
Cam astea ar fi chestiile care ma fac sa ma gandesc la km daca sunt reali,in rest masina merge foarte bine.Sper ca nu pare cidata postarea mea dar este prima daca cand scriu pe un forum

Daca puteti sa-mi spuneti o parere v-as ramane recunoscator

Multumesc anticipat!!