N-am mai vazut mufa din aia pana acum. Nici macar nu pare galbena ca toate mufele de airbag. Macar pinii arata la fel ca latime? Daca da, ii poti extrage din mufa "ciudata" si ii bagi in mufa ta galbena.
Sa revenim la "oile" noastre acum: azi am reusit sa montez si scaunul soferului in masina. Deci ar cam fi gata cu transplantarea noilor scaune. N-am reusit sa fac poze azi, voi face maine, dupa ce fac nitel curat prin masina. Am instalat si lumini la picioare la fiecare loc de pasager. Lampile in cauza sunt luate de la un Passat B5, cele de sub usi. Nu sunt legate sa se aprinda toate in acelasi timp, sunt legate pe fiecare usa in parte. Sunt cu becuri deocamdata, le voi schimba cu LED-uri cand voi gasi la fel cu cele din usi si plafoniera si de care sunt foarte multumit pana acum. Le comanda un prieten in Ungaria undeva, dar acum e plecat si el cu munca pe undeva. Din pacate mai am 2 probleme de rezolvat: oglinda soferului e putin defecta, adica unul din motorasele de orientare e mort (cel de stanga/dreapta) si lipseste si cremaliera lui ce actiona platoul oglinzii, si a doua problema tine chiar de scaune - la scaunul soferului reglajul pe inaltime nu merge decat in sus, in jos nu misca deloc. E defect unul din releele de actionare din controlerul de sub scaun. Nu mai am timp sa-l repar acum, ramane pe data viitoare cand vin acasa. Cu oglinda vad ce fac in seara asta, intru la demontat mecanismul. Si, ca final de post, sunt bucuros ca merge coborarea oglinzii cand bagi in marsarier, cred ca a tinut minte reglajul fostului proprietar. Se vede perfect coltul din dreapta al barii si roata dreapta-spate. Nu am cum sa testez memoriile la scaune - nefunctionand acel reglaj pe inaltime in ambele sensuri nu am cum sa fac initializarea sistemului. Deci...cam asta e, amigos! Poze maine...sper.