Ma bate un gand sa montez pe usile din spate un set de difuzoare, nu vreau ceva foarte foarte. Ma geandeam la ceva low budget (detin un set de difuzoare blaupunkt de 13 cm parca, dar nu sunt cine stie ce, provin de pe usile fata ale unui logan plus ca nu stiu daca sunt functionale, le-am primit la punguta o data cu masina . Am vreo 3 modele la care m-am orientat:
pe rand, oricum aseara mi-am luat o semi-teapa cu xenoanele in loc de H1 mi-au montat H3 (si eu aerian scria si pe cutie H3) noroc cu bamse ca m-a luminat ca instalatia nu lumina deloc , dar azi ma duc peste ei sa-mi puna H1
Intr-un final am montat si xenoanele. Cu mari batai de cap, oricum rezultatul este unul frumos. Bamse sunt dator vandut O sa revin si cu o imagine cat de curand.
Si cum am ramas dator cu o imagine cu raza de actiune a farurilor @Bamse, iar @Andrei27.kim cu jantele montate mai jos pun pozele in discutie
Foarte multumit de faruri, bat suficient si fata de cele vechi pot spune ca nu mai sunt chior pe sosea.
Diferenta la stabilitate, mult mai buna, franarea mult mai buna, demarajul nu pare a fi afectat in asa masura sa fie simtit si aspectul foarte foarte placut
azi de dimineata in drum spre munca de pe la jumatatea drumului a inceput sa se auda un troncanit puternic, se vede si la volan ca joaca stanga dreapta nu mai sta drept. Sa fie oare de la jante? le am puse de sambata trecuta si de atunci am facut undeva la 300km cu ele fara zgomot. Sa fi afectat ceva care pana la urma a picat? Am verificat plumbii sunt la locul lor m-am gandit ca au cazut si s-a dezechilibrat roata. Orice ajutor e bine venit. Multumesc.
troncane in continuare? la franare joaca volanul? cat mai repede urca masina pe o rampa si verifica pe dedesubt sa nu se fi dus alceva pe acolo...ca de la roti sa faca asa ceva nu cred. si verifica prezoanele sa fie la locul lor!!
Bamse, troncane constant imedit cum isi ia un pic de viteza, la franare nu face urat doar la mers. Cum scap de la munca ma duc la un service. Si eu ma gandeam la prezoane, gigeii de la vulcanizare cam au dat in ele.