Club SEAT Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcii SEAT

 
Danielbucureștiul
Subiect Autor
Mesaje: 66
Membru din: 21 Iul 2012, 16:05
Localitate: Alba Iulia

Re: Problema ..cred mare

31 Dec 2012, 12:58

Venit azi de la servici si spun mecanicii ca trebuie schimbată clapeta de acceleratie ..insa Cică ar mai fi o rezolvare partiala si anume sa dea o gaura in clapeta ca așa masina va sta la relantii dar va oscila puțin
[img]
[/img]
 
Avatar utilizator
dany19940
Moderator
Mesaje: 6740
Membru din: 20 Iul 2008, 19:28
Localitate: Onesti
Contact:

Re: Problema ..cred mare

31 Dec 2012, 13:44

:yh Parca ar carburator de Dacie, frateeeeee!!!. Unde au invatat scoala mecanicii astia? Sau stiu doar sa lucreze cu dalta, ciocan si levier? Cum sa dai gaura in clapera? Mai fac munca patriotica cand am timp si desfac clapete de acceleratie, scot motorasele din ele, le schimb carbunii daca colectoarele sunt bune si le asamblez la loc. Montate la masina, facuta adaptarea si te mai duc inca ceva ani. Dar sa dau gaura in ele...inca n-am auzit asta. Cred ca mecanicii de VW din Germania ar ramane socati si ar urma tratament la psihiatrie vazand asa ceva facut in fata lor :lol: Incearca sa ajungi la Sibiu, la Cosmin, asta pana nu apuca nimeni sa-ti ciopleasca clapeta !!!
Toledo 1M/AUS/1,6/16V /115CP midnight blue metallic
Arosa 6H/AUB/1,4/16V/107CP rosu

"I didn't mod my car to be faster/better than other cars, I modded my car so its faster/better than it was before the mod"
"When events test men, angels then appear" - Cand timpurile ii pun la incercare pe oameni, atunci apar ingerii...
 
Danielbucureștiul
Subiect Autor
Mesaje: 66
Membru din: 21 Iul 2012, 16:05
Localitate: Alba Iulia

Re: Problema ..cred mare

31 Dec 2012, 13:50

:hi Cu siguranță am sa iau legătura cu Cosmin si dacă e dispus sa ma ajute am sa merg pana la Sibiu .Un An nou fericit tuturor ....special ptr dany
[img]
[/img]
 
Danielbucureștiul
Subiect Autor
Mesaje: 66
Membru din: 21 Iul 2012, 16:05
Localitate: Alba Iulia

Re: Problema ..cred mare

10 Ian 2013, 18:52

pusa azi de2ori pe un testar vag-com si da eroare --sonda landa 1 ---plus ca nu se afla in parametrii normali (sonda)
intrebarea mea se poate face ceva sau trebuie luata de noua
[img]
[/img]

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator