Club SEAT Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcii SEAT

 
bfrbfr1968
Subiect Autor
Mesaje: 1
Membru din: 01 Noi 2012, 15:55

Bucharest Classic Car Show 2 - 4 Noiembrie 2012

01 Noi 2012, 16:37

World Trade Center Bucuresti si Clubul Vehiculelor de Epoca organizeaza in perioada 2 – 4 Noiembrie 2012 la World Trade Plaza - Pullman Hotel, editia a III-a a “Bucharest Classic Car Show” manifestare care isi propune sa prezinte cunoscatorilor in domeniu si publicului larg peste 50 de modele de automobile de epoca aflate in colectii particulare si sa reuneasca principalele cluburi de specialitate, firme de restaurare si colectionari.

Salonul va reuni, aproape toate cluburile auto de epoca din tara, peste 50 de masini de epoca in stare de functionare din Romania. Masinile vor fi prezentate ca valori culturale si tehnice pentru publicul larg, dar si ca valori comerciale - cu posibilitatea inchirierii pentru filmari, manifestari sau evenimente speciale - dar si, in unele cazuri, cu posibilitatea achizitionarii.

Colectionarii, pasionatii si publicul larg, vor putea admira superbe vehicule de epoca, masini de curse, obiecte de colectie ce tin de segmentul auto dar si de decor : statie de benzina vintage, atelier de restaurari auto cu demo, colectii de machete, numere auto vechi, ceasuri de bord, carte veche, permise auto, etc. Totodata vor fi organizate demonstratii auto.

Atmosfera inceputului de secol XX va fi recreata cu ajutorul obiectelor de epoca puse la dispozitia publicului de catre colectionari. Vor fi prezenti reprezentanti ai : Retromobil, Clubul Vehiculelor de Epoca, Just Classics, Morgan, Mustang, Galati Classic Club, colectii limuzine americane, Opel, Ford, Oldtimer Studio, etc.

Premiere fata de editiile precedente :
Camioneta Fiat 1923, Land Rover seria 1 1948 (nu au mai fost prezentate), Triumph Speedfire, Fiat 124 impecabil restaurat, Pagoda 1966, MGA 1958, Austin Healey 1963, Jeep 1948 si multe altele.

Prezentarea echipajului romanesc care va participa la raliul Monte Carlo Historique 2013 cu o masina Ford Escort 1975.

Pentru al doilea an consecutiv echipa Just Classics Historic Racing Team va participa la Monte Carlo Historique, cel mai palpitant raliul pentru masini istorice, evenimentul desfasurat intre 25ian-2feb si care aduna peste 300 de echipaje din toate colturile lumii.

Anul trecut Romania a fost readusa la acest eveniment de catre echipa Just Classics HRT(Stanciu Gabriel / Ladopoulos Georgios) dupa 76 de ani de absenta. In acest an doua echipaje(Stanciu Gabriel / Ladopoulos Georgios si Vartaci Cristian / Hoszu Silvestru) vor reprezenta tara noastra si vor concura pe Alpi francezi in conditii de iarna avand deja experienta anului trecut.

Evenimentul de la Monte Carlo aduna foarte multe personalitati din lumea automobilelor sportive fiind onorat de prezenta Principelui Albert de Monaco care da startul masinilor.
Intrarea libera
WTC Bucuresti Pullman Hotel - World Trade Plaza, Piata Montreal nr. 10, http://www.wtcb.ro

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator