Club SEAT Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcii SEAT

 
shoarec
Subiect Autor
Mesaje: 5
Membru din: 03 Dec 2011, 09:52

Problema huruit metalic 1.4 TSI

25 Oct 2012, 18:16

Salutari,

Iata ca ma vad nevoit sa apelez la cunostintele si bunavointa colegilor cu experienta si nu numai.
Masina: Leon 1.4 tsi km 11.000 dec 2011. De app 2 saptamani aud un huruit metalic in zona centrala sau central stanga in compartimentul motor cand accelerez incepand cu treapta 2 in plaja de turatii 1700-1800 pana in jur de 2500rpm. Se aude ft distinct si poate fi izolat cand sunt pe urcare gen pod deal. Prima data s-a manifestat pe cruise control la app 125km/h in treapta 6 auzeam un huruit continuu ce dubla zgomotul motorului (nu si ca intensitate). Apoi din ce in ce mai des dar nu mereu in drumurile prin Bucuresti. Din ce am reusit sa mai izolez zgomotul se aude dupa ce motorul este incalzit si din nefericire necesita urechi mai fine.
Zgomotul nu se aude la relanti.
Vizita la un service Seat nu a relevat nimic (masina nu are nimic zgomot nemanifestat) cu toate ca am mentionat in timpul (probei de drum) de fiecare data cand l-am auzit mecanicul nu a auzit nimic.
Din pacate nu reusesc sa ii dau de cap.

S-a mai confruntat cineva cu probleme similare? Ma puteti ajuta cu un sfat, test, persoana de contact, service (din Bucuresti preferabil sau imprejurimi) unde sa ii pot da de cap?Trenul de rulare a fost verificat si nu s-a gasit nici o problema si as indrazni sa il exclud.

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator