Club SEAT Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcii SEAT

 
Ciosmi
Subiect Autor
Mesaje: 1584
Membru din: 28 Noi 2007, 17:18
Localitate: Bucuresti

Vand Powerizer REMUS

04 Apr 2012, 22:08

Cum spune titlul se vinde una bucata powerizer REMUS (powerbox mai pe romaneste) pt motoarele TDI.
AUDI/WV/SEAT/SKODA
Cod produs :710005
Link identificare model masina/motor tdi
http://www.interdyn.ro/images/for_web.pdf

Produsul a fost folosit de mine personal pe un AXR.

Cateva detalii date de producator :
PT-Box se conecteaza intre computerul masinii si sistemul de injectie al acesteia.
PT-Box modifica datele trimise de calculator, recalculeaza si optimizeaza parametrii inainte de a fi trimisi la pompa de injectie (ATENTIE! numai volumul de aer si timpul de admisie al acestuia sunt modificate, NICIODATA presiunea combustibilului sau volumul acestuia). Astfel, se obtine o ardere completa a combustibilului. Datorita arderii combustibilului in proportii mult mai mari autoturismul va scoate mai putin fum!
PT-Box nu modifica nimic din softul computerului de pe masina, decat optimizeaza amestecul de aer si carburant pentru a obtine putere marita cu 25 - 30 \%, dar nu depaseste limita admisa de constructor.
PT-Box optimizeaza timpii de injectie, iar consumul poate scadea cu pana la 1.0 l/ 100 km, in functie de conditiile si stilul de condus. Datorita recalcularii parametrilor injectiei, se obtin performante mai mari cu pana la 25 - 30 \%.
PT-Box poate fi folosit fara nici o problema si pe masinile in garantie, deoarece nu le afecteaza functionalitatea, acesta cuplandu-se pe mufa originala si putand fi demontat la orice ora, masina revenind la starea initiala fara nici o modificare.Tuningboxurile REMUS asigura o crestere semnificativa a performantei motorului, mentinand intact sistemul original.

Functionarea se bazeaza pe corectia semnalelor provenite de la calculatorul masinii (ECU), valorile parametrilor raman intre limitele stabilite de producator.
Avantaje:
- cu pana la 25\% mai multa putere (CP)
- cu pana la 30\% mai mult cuplu (NM)
- cu pana la 10\% mai putin consum de carburant
- montare / demontare rapida

Cateva opinii personale.

Tot ce scrie acolo este destul de adevarat.Cel putin in cazul meu asa a fost.
In momentul in care am montat powerboxul,masina s-a schimbat total.Mult cuplu,masina se simtea mult mai elastica mai dornica sa accelereze,top speed mult mai mare.
Am facut si o masuratoare dyno insa din pacate nu am fisa dyno la indemana.Pornind de la 101 cai din fabrica,masina a scos 129cp si 310NM.Eu personal am ramas uimit cand am vazut valorile.Adica masina mergea extrem de bine,statea langa un ARL de 150 cai.Pana si proprietarul dyno-ului a ramas uimit de powerbox.
In oras inainte aveam 9.5-10 consum,dupa varia intre 7.5-8.5 (mai jos de 7.5 nu am vazut).
Cine ma cunoaste cat de cat stie ca nu mananc rahat si mai stie ca am grija de masini,iar daca chestia asta imi dauna masinii,o dadeam jos imediat,nu o mai foloseam cu succes 100.000 km ;)

Pret: pt un powerbox e destul de scump luat de la Remus,situandu-se intre 400-500 euro.Eu,nefiind nebun,nu voi cere atat (logic,fiind folosit),insa consider ca 150euro merita,cel putin din punctul meu de vedere.

Tel: 0729 294 589

Imagine
Leon Cupra Mk2 - Stage 2 | EvoMS Intake | Custom exhaust (3") | H&R Street Performance SS Coilover | Sachs clutch | RS4 FPR |
 
Ciosmi
Subiect Autor
Mesaje: 1584
Membru din: 28 Noi 2007, 17:18
Localitate: Bucuresti

Re: Vand Powerizer REMUS

26 Apr 2012, 13:40

Up.
Negociabil!
Leon Cupra Mk2 - Stage 2 | EvoMS Intake | Custom exhaust (3") | H&R Street Performance SS Coilover | Sachs clutch | RS4 FPR |

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori