Club SEAT Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcii SEAT

  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 14
 
Avatar utilizator
dany19940
Moderator
Subiect Autor
Mesaje: 6739
Membru din: 20 Iul 2008, 19:28
Localitate: Onesti
Contact:

Re: Probleme forum

02 Iun 2013, 11:51

La fel si la mine. Si eu care ziceam ca-i vina distantei sau a proxy-ului... :lol:
Toledo 1M/AUS/1,6/16V /115CP midnight blue metallic
Arosa 6H/AUB/1,4/16V/107CP rosu

"I didn't mod my car to be faster/better than other cars, I modded my car so its faster/better than it was before the mod"
"When events test men, angels then appear" - Cand timpurile ii pun la incercare pe oameni, atunci apar ingerii...
 
Avatar utilizator
bgd_b92
Bogdan
Mesaje: 5184
Membru din: 02 Noi 2012, 07:43
Localitate: Bucuresti

Re: Probleme forum

02 Iun 2013, 14:08

Confirm..foarte greu cu google chrome ( dar asta mi s-a intamplat ieri )
 
Avatar utilizator
OvidiuNicoara
Mesaje: 772
Membru din: 29 Sep 2012, 14:46
Localitate: Turda , Judet Cluj

Re: Probleme forum

03 Iun 2013, 09:05

De ce mi s-au sters topicurile de vanzare ? Poate sa imi zica cineva ? Din cate stiu am respectat regulile ...
viewtopic.php?f=134&t=14688 - My Car :glasses

Seat Leon - 1.6 16V - 77Kw - 2002
EX : Daewoo Matiz - 2005 .
 
Avatar utilizator
Mallus
07-GZA
Mesaje: 289
Membru din: 07 Feb 2008, 20:16
Localitate: Iasi
Contact:

Re: Probleme forum

03 Iun 2013, 10:05

Aceasi problema o am si eu....nu pot accesa sectiunea de Dezmembrari.
Ultima oară modificat 03 Iun 2013, 10:14 de către Mallus, modificat 1 dată în total.
 
Avatar utilizator
grasuraul
Mesaje: 1087
Membru din: 14 Dec 2008, 21:57
Localitate: Bistrita
Contact:

Re: Probleme forum

03 Iun 2013, 10:09

Aceeasi problema a aparut si la mine, mii s-a sters aproape toare anunturile
My Toledo 1.9 TDI
 
Avatar utilizator
OvidiuNicoara
Mesaje: 772
Membru din: 29 Sep 2012, 14:46
Localitate: Turda , Judet Cluj

Re: Probleme forum

03 Iun 2013, 10:33

La sectiunea dezmembrari imi apare : "Nu aveti permisiunile necesare pentru a citi subiectele din cadrul acestui forum."
viewtopic.php?f=134&t=14688 - My Car :glasses

Seat Leon - 1.6 16V - 77Kw - 2002
EX : Daewoo Matiz - 2005 .
 
Avatar utilizator
Cosmin
Admin
Mesaje: 5875
Membru din: 14 Feb 2008, 17:11
Localitate: Sibiu
Contact:

Re: Probleme forum

03 Iun 2013, 12:48

Nu s-a sters nimic, am modificat textul cu recomandari (chenarul portocaliu). A trebuit sa plec de la calculator si nu au fost setate permisiunile corespunzatoare.

Acum ar trebui sa fie totul in regula la sectiunea comerciala. Nu uitati va rog sa va comasati anunturile in maxim 3 topicuri (pt. cei dintre voi care aveti deschise mai multe).

Multumesc de intelegere!

:hi

PS: Daca exista vreo sectiune a forumului Bazar ce nu o puteti accesa, va rog sa imi trimiteti PM
Imagine

MKM Autotechnik - Service auto multibrand Click pt. Detalii si imagini

DIY Info Leon 1P / Altea 5P Click pt. Detalii si imagini

 
Avatar utilizator
Mallus
07-GZA
Mesaje: 289
Membru din: 07 Feb 2008, 20:16
Localitate: Iasi
Contact:

Re: Probleme forum

03 Iun 2013, 15:02

Multumim Cosmin !!
:cheers
 
luci leon
Mesaje: 170
Membru din: 12 Oct 2011, 10:40
Localitate: bacau
Contact:

Re: Probleme forum

08 Iun 2013, 13:40

Nu stiu ce are, dar tare greu mai merge forumul de o vreme incoace.
 
Avatar utilizator
giuliasweet76
Mesaje: 109
Membru din: 01 Aug 2011, 22:44
Localitate: Onesti
Contact:

Re: Probleme forum

08 Iun 2013, 22:08

nu pot sa trimit un PM desi azi am mai trimis unul, imi apare urmatoarea pagina alba cu asta:
500 Internal Server Error
An internal server error has occured. Powered By LiteSpeed Web Server
LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!
SEAT IBIZA 6K 1.4, 60CP, 2001 viewtopic.php?f=197&t=15409
 
Avatar utilizator
ClotzA
Mesaje: 317
Membru din: 28 Ian 2013, 13:41
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Probleme forum

25 Noi 2013, 18:35

Salut,
Am si eu o problema care ma deranjeaza vizual de cand am aterizat pe forum. De fiecare data cand citesc un citat ma zgarie pe creier tot codul sursa pe care il vad ca apare :(. Presupun ca voi v-ati obisnuit deja cu el si il ignorati..
De exemplu:
test 1
(!empty($user->lang['QUOTE'])) ? $user->lang['QUOTE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'QUOTE'))):

Cineva scrie:
test 2
(!empty($user->lang['WROTE'])) ? $user->lang['WROTE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'WROTE'))):

test 3
(!empty($user->lang['CODE'])) ? $user->lang['CODE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'CODE'))):


Sursa problemei e ca forumul e tradus in romana dar nu contine definitii pentru termenii respectivi (QUOTE,WROTE,CODE). Asa ca fie trebuie adaugati manual in fisierele lor (var.1) sau actualizat intregul language_pack (var.2).

var.1:
adaugat in \language\ro\common.php
    'WROTE'                     => 'scrie',

adaugat in \language\ro\viewtopic.php
   'CODE'               => 'Cod',
   'QUOTE'               => 'Citat',


var.2:
Download fisier de limba in romana pentru phbb 3.0.x (forumul e 3.0.1 deci ar trebui sa mearga):

Va rog sa ajutati un biet om fixist sa nu mai fie asaltat cu bucati de cod cand incearca sa citeasca un forum cu si despre masini. :help:
 
Avatar utilizator
Bogdan
Mesaje: 542
Membru din: 27 Noi 2007, 18:25
Localitate: Bucuresti

Re: Probleme forum

12 Dec 2013, 10:25

Te salut si scz de intarziere.
Din pacate problema este cu totul alta, nu are legatura cu lipsa acestor traduceri din cele 2 fisiere mentionate de tine. Totul este cat se poate de in regula in aceste fisiere, si aceste traduceri exista.
Octavia 3 Elegance, 2.0TDI, DSG, Black Pack
C4 Coupe '05
KartingClub | ClubC4 Romania | DS Spirit | MotorSportNews
 
Avatar utilizator
sony
Mesaje: 344
Membru din: 04 Mai 2009, 22:24
Localitate: brasov
Contact:

Re: Probleme forum

12 Dec 2013, 10:44

Puteti face ceva si pentru utilizatorii de tapatalk, vad ca suntem destui. Nu se poate trimite mesaj privat, da o eroare.

Sent from my P4 using Tapatalk
leon 1m 1.9tdi fr limited ed monza

nu fura de la mine guvernul uraste competitia


Imagine
 
Avatar utilizator
HUNTER
HUNTER
Mesaje: 5775
Membru din: 30 Noi 2011, 20:27
Localitate: Fagaras

Re: Probleme forum

12 Dec 2013, 10:48

Sony: asta cred ca e problema aplicatiei Tapatalk, si nu a forumului. nici pe alte forumuri, nu merge privatul pe tapatalk.
 
Avatar utilizator
sony
Mesaje: 344
Membru din: 04 Mai 2009, 22:24
Localitate: brasov
Contact:

Re: Probleme forum

12 Dec 2013, 10:55

HUNTER scrie:
Sony: asta cred ca e problema aplicatiei Tapatalk, si nu a forumului. nici pe alte forumuri, nu merge privatul pe tapatalk.

Ah ok, credeam ca e de aici problema. Merci

Sent from my P4 using Tapatalk
leon 1m 1.9tdi fr limited ed monza

nu fura de la mine guvernul uraste competitia


Imagine
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 14

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator