Salut,
Sunt posesorul unui Seat Leon 1.4 tsi ( facelift ) cumparat in Mai 2010 de la Metrotehnica Bucuresti. Am in acest moment 25500 km cu masina. Asta iarna am trecut pe A1 pe langa o masina de deszapezire ce imprastie nisip ( cateodata si pietris ) amestecat cu diverse substante, pe drum. De ce se mai face asta ( mai ales pe autostrada ) pe mine ma depaseste ?!?Impreuna cu toti ceilalti care eram in coloana si depaseam utilajul respectiv, mi-am luat o multime de nisip si pietris in spoiler fata / radiator / faruri / capota / parbriz etc.
Vopseaua si farurile au fost ok insa parbrizul meu e plin de stelute. Pe parcursul anului am observat ca e din ce in ce mai rau. E ciobit destul de serios in multe puncte. Fin ce e drept dar e franjuri.
Cand am fost la revizie ( singura de pana acum ) la Metrotehnica mi-au spus ca toata lumea vine cu parbrize sparte si etc. E o problema frecventa.
Ma gandesc ca fiind asa de prost ..... in inca 2 ani se opacizeaza sau se sparge. Am 1 an si jumatate cu masina si planuiesc sa o tin ceva timp ...
Am observat toata sticlaria e Pilkington. Exista si o alta firma ce produce parbrize pentru Seat Leon ?
Am cautat pe internet si nu prea am gasit ceva concludent.