pacat..mie imi plac mult cele de 16..dar am avut ocazia sa le iau pe astea aproape noi cu tot anvelope montate si echilibrate la 850 lei si nu am putut refuza asa ceva

chiar daca mai aveam pe 14, 15, 17 cu tot cu anvelope, am facut un efort, stiind ca le voi vinde pe celelalte, ca nu gasesc in fiecare zi

cu siguranta sunt MULT mai grele..cred ca au ~20 kg bucata cu tot cu anvelopa...m-au cocosat rau de tot..pe langa cele de 16 pe care le-am simtit ca un fulg

dar daca tu nu vrei suspensie sport...eu nu iti recomand sa le montezi..cordoba este putin mai inalta ca ibiza, mai are si porgabagj si o sa arate urat rau..mie nu`mi place cum arata a mea cu 16..trebuie coborata..dar sa sti ca o suspensie sport reglabila nu o sa-ti puna nicio problema in concedii sau in viata de zi cu zi...eu l-am rugat pe Bamse sa ma dea o tura cu a lui ibiza care are aceleasi roti ca ale mele si am ramas placut surprins...diferenta de confort intre suspensia lui sport reglabila si a mea stock e aproape 0 ! plus ca nu se inclina deloc si arata foarta bine...