Jantele sunt OEM, cum zicea si Traian. Sunt cele standard de pe echiparea FR. Sunt vopsite negru. Asa le-am luat de la Zoli acum vreo 3-4 ani si tin sa precizez ca vopseaua nu a sarit (bine, e drept ca nici nu prea circul cu masina..are abia 35.000 de km in 6 ani

Climatizarea e mai ok la pre-facelift, cu displayul ala mic. Parte mai nasoala e ca displayul de la climatronic (cu cristale lichide) nu prea se nimereste cu displayul de la unitatea audio. Mai ales ziua, diferenta e evidenta..
Nu se potriveste nici cu playerul standard FL, nici cu RNS-ul.

Doar cu playerul pre-FL..

Asa ca ceva va trebui schimbat..
Panoul de comanda climatronic facelift arata asa..

L-am gasit la un pret cat de cat ok, in mod normal am vazut pe ebay ca se vand cu 180-220 eur. Montajul pe modelele pre-FL e direct, nu sunt necesare modificari (cu exceptia unor conectori ce trebuiesc realocati). Totusi, ca sa functioneze, masina trebuie sa aiba o versiune recenta de can gateway. Eu am revizia AD, deci nu vor fi probleme.
Climatronicul de FL e o chestie total stupida si lipsita de sens. E ok doar daca ai o versiune RNS / RCD, ca sa afiseze informatiile despre climatizare, desi nu merita investitia. Cel mai probabil o sa fac doar cateva teste si o sa revand produsul.
Referitor la evacuare..
Arata asa

Si pe masina arata asa..