|
Club Seat ROMANIAClub SEAT Romania - Forum cu discutii despre modelele SEAT |
|
Acum este 07 Sep 2010, 20:20
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 10 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
rowvy
|
Subiectul mesajului: pocnituri puternice pe esapament la schimbarea treptelor Scris: 28 Iul 2010, 14:16 |
|
|
|
are cineva idee cum se obtin acele "pocnituri,explozii"pe esapament la schimbarea treptelor de viteza???in general stiu ca masinile de raliu au asa ceva,acum nush daca exista un sistem care face chestia asta sau sunt supraalimentate.... am vazut ceva gen,la un salon auto,dar "pocnea"numai stand pe loc si la turatii f mari,apasand un buton din interiorul masinii.am inteles ca este un sistem care inchide pa rand bujiile sa nu mai dea scanteie,iar benzina nearsa din acel cilindru se duce in teava de esapament,acolo fiind montata o alta"bujie"care o arde. asa ceva NU ma intereseaza! vreau ca la schimbarea treptelor,eventual deturatie sa faca acea explozie puternica.
astept raspunsurile voastre
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dunky
|
Subiectul mesajului: Re: pocnituri puternice pe esapament la schimbarea treptelor Scris: 29 Iul 2010, 11:29 |
|
|
ce crezi?militienii ce or zice cand te vor vedea in flacari? 
_________________ Viata-i grea dar trece!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vlad_TNS
|
Subiectul mesajului: Re: pocnituri puternice pe esapament la schimbarea treptelor Scris: 29 Iul 2010, 16:06 |
|
|
|
in principiu faci chestia asta daca scoti catalizatorul si intermediara.eu am intermediara scoasa si din cand in cand pocneste si face ca un tonomat de floricele.dar la mine face putin ca nu am catalizatorul scos.bafta
|
|
| Sus |
|
 |
|
rowvy
|
Subiectul mesajului: Re: pocnituri puternice pe esapament la schimbarea treptelor Scris: 31 Iul 2010, 10:24 |
|
|
|
pai nu tin neapart sa iasa si flacari:D:D:D,oricum o sa-i pun teava ca coada si o sa mai existe pe traseu doar catalizatorul si o finala f aerisita si goala:))
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vlad_TNS
|
Subiectul mesajului: Re: pocnituri puternice pe esapament la schimbarea treptelor Scris: 04 Aug 2010, 17:43 |
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
LIFEPHORM
|
Subiectul mesajului: Re: pocnituri puternice pe esapament la schimbarea treptelor Scris: 04 Aug 2010, 18:06 |
|
Membru din: 25 Sep 2008, 17:29 Mesaje: 328 Locatie: Bucuresti - Victoriei
|
|
Detonatiile apar din cauza motorului modificat pentru performanta, si au ca factor principal supraalimentarea. Asta ai vazut tu la masinile de raliu. La cele cu motor turbo, flacarile si detonatiile mentin turatia ridicata a turbinei atunci cind scade turatia motorului, pentru a avea disponibila putere imediat ce soferul apasa acceleratia. Sunt cauza unor mini-explozii DIRECT in turbina create cu scopul de a pastra turatia turbinei ridicata la schimbarea de treapta. Adica se injecteaza pur si simplu benzina in interiorul turbinei, care fiind deja incinsa declanseaza o mini explozie ce o face sa-si mareasca turatia. Chestia asta nu se poate reproduce in aceeasi masura la un motor de tip aspirat.
_________________ 2007 New Leon FR "Black Magic" 2.0 TFSI - 250 HP TCM-Turbo Stage 1, Injen CAI, OMP Lowering Springs, Motul Fluids, NGK Sparks, ECS Dogbone, GMP Buran 18", Michelin PS2, Cupra 1P Brakes, Cupra 1P HPFP, S3 IC  2009 New Honda Accord "Pearl White" 2.2 i-DTEC Executive - 150 HP
|
|
| Sus |
|
 |
|
rowvy
|
Subiectul mesajului: Re: pocnituri puternice pe esapament la schimbarea treptelor Scris: 05 Aug 2010, 22:13 |
|
|
|
daca nu este o investitie f mare,as fi interesat de asa ceva crezi ca pe un leon 1.8 turbo se poate face asa ceva?
|
|
| Sus |
|
 |
|
ghita_celofan
|
Subiectul mesajului: Re: pocnituri puternice pe esapament la schimbarea treptelor Scris: 09 Aug 2010, 14:17 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Sunt si eu curios de un lucru..La ce iti trebuie asa ceva?
|
| Sus |
|
 |
|
aLeXx
|
Subiectul mesajului: Re: pocnituri puternice pe esapament la schimbarea treptelor Scris: 09 Aug 2010, 17:03 |
|
 |
| ZaPaKitu |
 |
Membru din: 12 Sep 2009, 10:50 Mesaje: 1710 Locatie: Matei Basarab (Bucuresti)
|
|
| Sus |
|
 |
|
rowvy
|
Subiectul mesajului: Re: pocnituri puternice pe esapament la schimbarea treptelor Scris: 10 Aug 2010, 18:38 |
|
|
imi place sunetul 
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 10 mesaje ] |