Pentru ca va citesc de ceva timp, am considerat ca trebuie sa imi prezint si eu masinuta, ca doar asa este frumos.
Cum de am ales seat, pai mi-au fost puse mai multe variante in fata de masini la aproximativ acelasi pret noi sau la un pret mai mic dar SH, dar cum pana acum nu am avut nicio masina noua am considerat ca este cazul sa renunt la compromisuri.
Asa ca dupa multe " lupte " si mai ales calcule

Cand a ajuns masina m-a impresionat mai intai culoarea, era superba si da foarte bine pe Leon, nu am mai vazut decat cateva pana acum in Bucuresti.
Prima impresie, motorul m-a lasat fara cuvinte, eu venind totusi de pe un diesel de la VAG, faimosul (dar economicul ) 1.9 TDI 105 cp, acest TSI are putere destula cat sa poti face depasiri scurte in conditii de siguranta si cum acul turometrului creste te simti din ce in ce mai bine, singura obiectie mica momentan, consumul.
Momentan masina are 3.700 km, in primii 2.000 km nu am depasit 3.000 rot/min, citind instructiunile din carte, momentan inca nu am depasit gradul de 4.000 si ceva rot/min, sincer sa fiu nici nu a fost cazul

TInuta de drum este ireprosabila, masina este foarte stabila, sta excelent in curbe si nu lasa aproape niciodata impresia ca s-ar apropia de limita.
Astept sa se faca putin mai frumos afara sa ii fac si ceva poze, astazi a fost foarte urat in Bucuresti, am cateva poze de cand am luat-o dar sunt facute cu telefonul.
Revin cu poze si mai multe impresii, dar oricum dupa fiecare zi ma simt mai atasat de ea

O seara placuta tuturor !! si numai bine