Salut tuturor ! Ma declar mandrul posesor al unui Seat Leon 1.2 TSI . Pot spune ca sunt foarte incantat de motorizare , turbina face toti banii la aceasta masina . Masina se comporta extraordinar pe drumurile Iasului . Nu am apucat sa fac prea multi km cu ea deoarece am fost plecat .Foarte multumit de masina !
Multumesc tuturor ! Ca dotari optionale am asa : ESP+EBA , control presiune pneuri cu avertizare sonora si luminoasa , asistare la demaraj din rampa + XDS .
Acum incerc sa ii fac rodajul iar multi ma sfatuiesc sa il fac la un drum lung iar altii imi spun sa il fac in oras ... Nici nu stiu cum sa procedez . Astept parerile voastre in privinta rodajului sa vad cum a-ti procedat voi , daca se ofera cineva .
Rodajul il faci in functie de necesitatile tale si oricum o sa umbli cu ea in regim mixt, ca doar nu o sa umbli cu masina in permanenta numai in oras sau invers...Sa o conduci cu placere
Opel Vectra 1.6 101 Cp Hatchback Think global,not local!
Bine ai venit in ClubSeat faina leul tau si interesanta motorizarea ... sa o alergi cu placere si cat mai multi km Te asteptam la intalnirile saptamanale din Iasi...urmareste topicul dedicat si hai sa ne prezinti masina