Salutare, am cont pe acest forum de cateva luni.Am vrut mai demult sa imi prezint noua achizitie dar nu am avut timp

.De 3 luni sunt fericitul posesor al unui Seat Leon 1.9(105 cp).Pana in momentul de fata sunt foarte happy de alegerea facuta, masina m-a costat 8700 E.Am cumparat masina cu 120 000km pe bord.Cateva dotari optionale care le are masina inafara de cele stock gen esp, abs etc.Pe langa acestea masina mai are cateva optiuni:pilot automat,senzori ploaie, senzori lumini, jante aliaj,comenzi volan,cotiera,carkit nokia,folie geamuri spate,dublu climatronic.Pana acum am schimbat uleiul si filtrele aferente.Distributia a fost schimbata odata la 60k si inainte sa o cumpar cu 2-3 saptamani la 120k(am garantia la ea).A fost rulata 110 000km in Germania si 10 000 km in Romania.Acest lucru ma incantat foarte mult, deoarece dupa cum bine stim nu putem compara drumurile germanilor cu cele ale romanilor.Masina se comporta foarte bine, am facut cu ea pana acum 3300 km si nu am intampinat probleme, sper sa fie asa pe tot viitorul.
As vrea sa fac cateva modificari la masina pentru inceput cum ar fi:
-jante pe 18"
-bara fata-spate cupra
-faruri dayline
-eleron
Mai jos aveti cateva poze cu masina.
Va salut