Ms patzaichin dar deja este montata de cateva ore pe masina. Tin sa multumesc pt ajutor lu Dani Torz si lui Marian!!! aaa si nu in ultimul rand lui tata, astazi fu tunerul sef Sper sa pot pune maine mai multe poze daca vremea imi permite sa spal masina pt ca e foarte jegoasa
Ultima oară modificat 23 Ian 2010, 21:19 de către catalin87, modificat 1 dată în total.
Mie imi place cum vine, schimba aspectul masinii in bine, eu vroiam ca a lui Kenzo cu zabrele alea iesite mai in afara dar se pare ca de unde am luat-o era prezentata cu alta poza, e frumoasa si cea cu fagure, dar am vazut la mai multe masini si mi s-a parut putin populara, vroiam ceva mai individual si cred ca in mare parte mi-a iesit
Ms Catalina, ms Patzaichin! Tibi ma batea un gand sa o vopsesc in culoarea masinii dar m-am gandit ca nu prea iesea in evidenta, capacele+plafon o sa vine colantate dar sa se incalzeasca, plus folie pe geamuri asa o sa fie ceam mai neagra care se poate pune
bv cataline, incepi si tu cu tuning-ul? frumoasa treaba, ai reusit sa dai grila jos?
My Bmw E90/Nokian Wr G2 / Bosch Xenon Silver/ Ex: My Leon St1/gt1749va turbo/bilstein b12 suspension/borla custom exhaust/wiechers strut bar/revo remap/bbs wheels/aerodynamic body kit
Tibi, la ideea ta m-am gandit si eu dar tare imi e frica de un gargica dus de tot, asa cu plafonul nu o sa fie probleme. m-am gandit ca pe capota ca fac 2 linii de lea race cum e a lui Remus, e mai putin negru, mai este pana se incalzeste si poate imi mai vine o idee ceva... Ms Daaaaniiii! am reusit sa o scot de acolo era bine intepenita, am sacrificat o clema la cea originala dar nu e grav, e una de aia pe lateral
cel mai usor e cu folie transparenta la carbonsystems(au doua feluri una mai deschisa si alta inchisa-cum mi.am pus eu).La vopsea sau lac e mai bine pentru cei care vor ca stopurile sa aiba mai mult luciu:P