Club SEAT Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcii SEAT

 
Avatar utilizator
Cosmin
Admin
Subiect Autor
Mesaje: 6940
Membru din: 14 Feb 2008, 17:11
Localitate: Sibiu
Contact:

Leon 1P / Altea 5P - Media IN (MDI)

13 Feb 2016, 13:58

Interfata Media In e o interfata auxiliara ce permite conexiunea via unitate audio originala a unsei surse externe audio. Sunt disponibile conexiuni AUX IN, Ipod si USB.
Pe modelele Leon 1P FL si Altea / XL / Freetrack 5P FL interfata e standard, insa doar cu conexiune AUX IN si USB. Doar la Altea era posibilitatea de a opta si pt. conexiune Ipod.

Piese necesare:
- interfata Media In. Eu am folosit una luata din dezmembrari, de la un VW. In plus, am adaugat panoul AUX IN si USB de pe un Leon 1P FL. Insa conexiunile pt. USB nu le-am facut in panou, am lasta direct accesul la interfata, folosind direct un cablu.
- CAN gateway de generatie noua, pt. modelele fabricate intre 2004 - 2010. Ca si PN cu 1K, minim revizie AA. NU e suficient update, trebuie inlocuit.
- cablaje, conectori, etc. Interfata are conexiune pe magistrala CAN Infotainment, putand fi accesata via CAN gateway pt. diagnoza.
- cablu Media IN USB, cablu Media IN Ipod. Cum zceam mai sus, eu folosesc direct conectorul de pe interfata instalata in cotiera centrala, fie pentru conexiune USB fie, Ipod. MDI e afisata ca si meniu distinct pe RNS, iar unitatea recunoaste id3 tags, atat de pe USB cat si de pe ipod. Denumirea pieselor, artisti, albume etc e afisata pe ecranul unitatii si pe maxidot (daca e selectat meniul Audio).

Dupa instalare un mic update de firmware pt. MDI
Imagine


ImaginexImaginexImaginexImagine
Imagine

MKM Autotechnik - Service auto multibrand Click pt. Detalii si imagini

DIY Info Leon 1P / Altea 5P Click pt. Detalii si imagini

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator