Club SEAT Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcii SEAT

 
Avatar utilizator
Bynx
Meme
Subiect Autor
Mesaje: 1431
Membru din: 13 Mai 2009, 13:13
Localitate: Bucuresti

Fondul de Protecţie a Victimelor Străzii-F.P.V.S

10 Noi 2010, 11:49

Nu doresc nimanui sa aiba nevoie sa apeleze la ei, dar m-am gandit ca sunt informatii utile.

http://www.fpvs.ro/index.html

FONDUL DE PROTECŢIE A VICTIMELOR STRĂZII
Prezentare Generală

Forma de organizare: Asociaţie profesională, fără scop lucrativEuropean Union

Membri: Toţi asigurătorii care au dreptul să încheie pe teritoriul României asigurarea de răspundere civilă ce rezultă din folosirea autovehiculelor (R.C.A.) indiferent dacă sunt persoane juridice române sau străine.

Atribuţii: Fondul are trei atribuţii principale:

1. de Organism de plată a despăgubirilor pentru a garanta, în condiţiile legii, despăgubirea persoanelor care au suferit prejudicii în urma unor accidente de autovehicule produse pe teritoriul României şi în anumite condiţii şi pe teritoriul altor state, de autovehicule neasigurate sau neidentificate;
2. de Centru de Informare pentru a furniza, persoanelor interesate, informaţii privind poliţele de asigurare R.C.A. şi asigurătorii care le-au eliberat;
3. de Organism de Compensare pentru a soluţiona, în condiţiile legii, cererile de despăgubire ale persoanelor care au suferit prejudicii în urma unor accidente de autovehicule produse pe teritoriul unui alt stat decât statul lor de reşedinţă.
Fondul întocmeşte şi actualizează permanent, pe baza datelor furnizate de asigurători, lista reprezentanţilor de despăgubiri pe care aceştia i-au numit în statele din S.E.E. altele decât cele pe teritoriul cărora acţionează.

Persoane care pot apela la Fond:

Fondul intervine, în limitele atribuţiilor sale prevăzute de lege, în interesul persoanelor rezidente într-un stat care face parte din Spaţiul Economic European (S.E.E.). Pentru persoanele rezidente în alte state, intervenţia Fondului este posibilă numai în condiţii de reciprocitate.
Seat Leon 1M 1.9 TDI

“Oh, people can come up with statistics to prove anything, Kent. 14% of people know that.” Homer Simpson

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori