Club SEAT Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcii SEAT

 
Avatar utilizator
gamer555
ClubSEAT Admin
Subiect Autor
Mesaje: 8509
Membru din: 09 Aug 2008, 17:12
Localitate: Bruxelles / Bucuresti
Contact:

Regulament sectiune Bazar

17 Aug 2010, 09:00

Regulament sectiune Bazar

Art. 1 In sectiunea Bazar se va folosi exclusiv scrierea in limba romana. Utilizarea prescurtarilor incomprehensibile si a limbajului de chat (mIRC,Y!messenger si urmasii acestora) este interzis.


Art. 2 Este obligatoriu ca in subiectul topic-ului sa se mentioneze VANZARE sau CUMPARARE.


Art. 3 Descrierea anuntului trebuie sa contina in mod obligatoriu pretul. Este incurajata atasarea pozelor reale ale produsului/produselor.


Art. 4 Permisiunea de a scrie raspunsuri sau deschidere subiecte noi - respectiv anunturi - in sectiunea BAZAR este acordata tuturor membrilor cu cel putin 30 posturi contorizate pe forum. Utilizatorii cu mai putin de 30 posturi au doar drept de citire al acestei arii.
(!) Sunt exceptate de la regula celor 30 posturi minime subariile "Auto - Masini" si "Cumparari".

Art. 5 Vanzare / Caracter ocazional: Sunt permise maxim 3 topic-uri de tip VANZARE distincte si active in acelasi timp per utilizator, unde un membru poate posta anunturi cu piese, accesorii sau alte repere.


Art. 5.1 Conditiile clasificarii unui anunt ca avand caracter "ocazional" sunt urmatoarele:
a) in topic nu se promoveaza sau comercializeaza produse ale unei firme printr-un reprezentant sau o terta persoana
b) autorul are o frecventa scazuta a post-urilor si topic-urilor de tipul VANZARE in sectiunea Bazar
c) actiunea de vanzare nu reprezinta o intermediere sau revanzare a unui produs avand scopul evident de obtinere de profit material
d) obiectul vanzarii nu il reprezinta un serviciu, oricare ar fi natura acestuia

Art. 6 Vanzare / Caracter comercial: Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubSEAT.eu prin topicuri cu caracter "comercial" sunt obligate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorii site-ului. Prin topic-uri cu caracter "comercial" se intelege orice topic avand ca obiect activitatea comerciala cum ar fi (enumerarea nefiind exhaustiva): dezmembrari auto, prestari servicii de orice natura, intermedierea sau revanzarea in scopul obtinerii de profit a pieselor, accesoriilor si reperelor de orice fel.


Art. 7 Decizia privind clasificarea unui topic ca avand caracter ocazional sau comercial apartine administratorilor Club SEAT Romania si este bazata pe regulile de mai sus ori pe o analiza personalizata pentru cazurile neacoperite de regulament.


Art. 8 Sunt interzise bump-urile la un interval mai mic de doua zile daca nu aduc completari sau precizari referitoare la anunt.


Art. 9 Este interzisa vanzarea produselor supuse legii copyrightului, in care se includ, fara ca lista sa fie completa: programe de calculator, harti de navigatie, filme, muzica, orice fel de produs software si nu numai pentru care nu aveti drept de folosinta sau licenta de exploatare.


Art. 10 Este interzisa postarea anunturilor comerciale in numele unei terte persoane. Posibilitatea de a vinde / cumpara prin intermediul forumului e o facilitate acordata exclusiv membrilor. Activitatea pe sectiunea Bazar se efectueaza in nume propriu si implica oferirea de raspunsuri la mesaje si solicitari.


Art. 11 Anunturile din sectiunea Bazar fara activitate din partea initiatorului pe o perioada mai mare de 2 luni calculata de la data curenta sunt considerate inactive.


Art. 12 Anunturile avand ca obiect "vanzare" de autoturisme trebuie sa contina o descriere corecta a dotarilor optionale sau a echipamentelor disponibile pe respectiva masina. Introducerea eronata a unor dotarilor optionale sau echipamente inexistente ori nedisponibile pe modelul / motorizarea respectiva vor invalida anuntul.


Art. 13 Anunturile din sectiunea Bazar care nu respecta Articolele listate mai sus (Art. 1,2,3,4,5,5.1,6,7,8,9,10) sau care au fost clasificate ca anunturi inactive ori invalide (Art. 11, 12) pot fi sterse fara preaviz de catre echipa tehnica.


Art. 14 Club SEAT Romania nu este afiliat sub nici o forma si nu reprezinta interesele persoanelor fizice si / sau juridice care isi promoveaza produsele si serviciile pe forum. Echipa tehnica selecteaza cu mare atentie produsele si serviciile oferite prin intermediul forumului, incercand sa promoveze servicii de cea mai buna calitate de la firme recunoscute atat local cat si international si incercand sa obtina pentru membrii Club SEAT Romania reduceri de pret la servicii, manopera etc. Totusi, garantiile sunt oferite exclusiv de catre furnizorii serviciilor sau bunurilor respective, Club SEAT Romania neputand fi raspunzator de nici o pretentie ulterioara. Eventualele divergente se rezolva direct cu furnizorul bunului sau al serviciului respectiv.
Singura masura pe care o poate lua echipa tehnica a Club SEAT Romania este interzicerea accesului pe forum a persoanelor fizice si dupa caz, a persoanelor juridice care, cu buna stiinta au indus in eroare sau au omis sa precizeze anumite aspecte ale bunului sau serviciului oferit prin intermediul forumului, aspecte care au dus fie la cheltuieli suplimentare, fie la daune.


Art. 15 In cazul tranzactiilor comerciale efectuate prin serviciile de curierat, se va interzice accesul pe forum a persoanelor fizice / juridice care nu platesc sau nu furnizeaza bunul sau serviciul descris pe forum in conditiile si conform specificatiilor din anunt. Pana la solutionarea eventualelor divergente, este interzisa aducerea de acuzatii in topicul "Trader Rating" fara a furniza dovezi clare in sprijinul acuzatiilor.
Interzicerea accesului se va face doar dupa furnizarea unor dovezi clare si neechivoce de catre ambele parti si in urma hotararii echipei tehnice, care este definitiva si irevocabila.


Art. 16 Semnaturile care contin link-uri catre anunturi din sectiunea Bazar, linkuri catre site-uri de anunturi, linkuri catre site-uri de prezentare a unor activitati comerciale si /sau anunturi comerciale in sine sunt interzise. Semnaturile neregulamentare pot fi modificate fara preaviz iar autorul poate fi sanctionat de catre echipa tehnica. Pentru orice nelamurire sau solicitare speciala pe aceasta tema contactati echipa tehnica.


Art. 17 Anunturile din sectiunea Bazar pot fi facute "sticky" / "global" la cerere.


Contact administrator

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 11 vizitatori