Club SEAT Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcii SEAT

Club SEAT Romania - Politica de confidenţialitate

Dispoziții generale

Prezentul text stabilește condițiile specifice de garantare a dreptului la protecția vieții private în privința prelucrării datelor cu caracter personal folosite pentru a activa pe acest site. clubseat.eu deține informații despre tine, date cu caracter personal, pe care le-ai oferit voluntar, respectându-ți și protejându-ți intimitatea.

Colectarea informațiilor

După înregistrare pe clubseat.eu, utilizatorii pot introduce voluntar informații de identificare personală precum: dată naștere, interese, ocupația, localitatea, adresa de e-mail cât și nume utilizator site-uri social media. Fiecare utilizator este identificat prin adresa IP. Adresele IP ale mesajelor trimise de către utilizatori sunt stocate în vederea prevenirii și combaterii încălcărilor Regulamentului.

Adresele de e-mail sunt folosite în vederea înregistrării, validării contului, modificării parolei sau în vederea primirii notificărilor conform setărilor realizate de tine. Mesajele (posturile) dar și fișierele atașate (pentru membrii care au disponibilă această posibilitate) sunt stocate în baza de date a forumului.

Chiar dacă din momentul postării, proprietatea asupra tuturor mesajelor revine clubseat.eu, dreptul moral de autor și responsabilitatea conținutului aparțin în totalitate celui care a postat respectivul mesaj. clubseat.eu nu poate fi tras la răspundere pentru oricare din regulile încălcate de membrii acestui forum, dar, cu toate acestea, încercăm să monitorizăm cât mai bine conținutul mesajelor publicate pentru a evita astfel de cazuri.

Cu toate acestea, dacă ești de părere că ți-a fost încălcat dreptul de autor sau că ți-au fost cauzate prejudicii prin postarea de mesaje pe forumul nostru, noi nu putem dezvălui datele personale ale autorului mesajului, comunicarea acestor date către terți nefiind permisă în lipsa acordului expres al persoanei vizate.

În conformitate cu dispozițiile art. 5(1) al Legii 677/2001, 506/2004 (Prelucrarea datelor cu caracter personal) și în conformitate cu prevederile Legii 365/2002 clubseat.eu nu are nici un fel de responsabilitate pentru conținutul postărilor efectuate de membri.

Dacă totuși te consideri nedreptățit în orice mod datorită unui mesaj de pe forum, poți proceda la sesizarea justiției sau a altui organ abilitat de lege. Administratorul clubseat.eu va răspunde solicitărilor venite din partea unei astfel de autorități publice, atât timp cât ele corespund rigorilor legale, urmând să facem cunoscute datele autorului acestuia către autoritatea competentă și să ne conformăm dispozițiilor acesteia, dacă este cazul.

Prelucrarea datelor

Datele personale pe care ni le furnizează membrii sunt administrate în condiții de siguranță și numai pentru scopul specific acestei comunități: crearea unui cont activ pentru utilizarea și vizualizarea forumului.

Utilizatorii înregistrați își dau acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în condițiile menționate mai sus, conform legilor în vigoare.